Vēl pagājušajā gadā to sauca par lauku variantu: 5 lietas, kas šogad būs īpaši modernas

Šajā rakstā apskatīsim lietas, par kurām pirms gada cilvēki teica: “sadedzināt, izmest, nenēsāt, tas ir lauku stils!”. Un šogad šiem padomdevējiem nāksies mainīt savu garderobe, jo tieši šīs lietas atkal kļuvušas supermodernas.

Dabīgie kažoki

Uzreiz norādīsim uz svarīgu niansi, kas attiecas uz pašlaik modē esošo dabīgo kažokādu – labāk, ja tā ir vintāža stilā. Tas ir lielisks kompromiss starp skaistumu/ siltumu un rūpēm par vidi. Ja jums jau ir kažoks, tas ir jāvalkā, nevis jāizmet.

Jūs tāpat vairs nevarēsiet atgriezt dzīvē dzīvniekus, kas kažokā ieguldīti, ja to nogādāsiet izgāztuvē. Taču joprojām nav modē atbalstīt kažokādu biznesu un masveidā pirkt kažokus skaistuma dēļ (un būtu labi, ja tā arī paliktu).

UGG apavi

Kā daudzi izsmēja šo apavu modeli brīdī, kad tie no modes kategorijas kļuva par antitrendu… Šogad Ugg zābaki ir atgriezušies modē, bet ar dažām izmaiņām. Ne visi austrāliešu zābaku modeļi joprojām ir aktuāli, bet tikai saīsinātie – līdz potītei vai nedaudz virs tās.

Tas, protams, nav pats ērtākais variants, bet apavu veikalos joprojām var redzēt pastiprinātu interesi par Ugg zābakiem. Ha, bet stilisti teica, ka viņi tos vairs nekad nenēsās!

Legingi

Pievērsiet uzmanību zeķēm uz legingiem – tā būs mūsu nākamā tendence.

Kopumā legingi nav izgājuši no modes. Tos centās stilizēt brīdī, kad interese krita – vasarā valkāja kopā ar gariem T-krekliem, bet ziemā – zeķubiksīšu vietā ar adītām kleitām.

Šogad legingi atkal atgriežas modē. Tagad tos daudzi vienkārši valkā bikšu vietā (protams, ja figūra atļauj). Tiesa, joprojām ir vēlams, lai, nēsājot legingus, intīmo zonu aprises tiktu nosegtas ar garāku kreklu, džemperi vai jaku.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment